Presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

Možda niste znali, ali sav sadržaj sa našeg RSclub kanala, prvo možete gledati na našoj online TV platformi, na adresi www.telegraf.tv/
Pratite nas na Instagramu - telegraf.rs
Lajkujte nas na Fejsbuku - telegraf.rs
Zapratite nas i na Tviteru - telegrafrs
Uklučite se u public chat na Viberu - chats.viber.com/telegraf.rs

Коментара

 1. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Corona Virus je najveca Obmana danasnjice!!!

 2. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Presek Stanja sa Obmanama, vezanim sa „Virusom“!!! Cak i Klinci ne veruju vise lazima!!!

 3. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Srbi ne bi bili u aktuelnom vremenu, kada ne bi prodavali gladnom Narodu iste Lazi, koje od Marta, bez i malo srama prodaje srpsku Propaganda!!!

 4. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Virolog Suharit Bhakdi? „Maske su besmislene i vrlo stetne po Zdravlje,“, Virologa ignorise nemacka korumpirana Vlada, koja prodaje Lazi, I sprovodi Diktaturu Policijom, „brinuci“ se za nase Zdravlje?!!! Briga se ne sprovodi Kordonima Policije i vodenim Mlazovima u hladnom Novembru!!! To vec ukazuje, da je Corona notorna politicka Obmana, vezana iskljucivo PROFITOM!!!

 5. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Ali Maske unose PANIKU i strah, „ozbiljnost“ Situacije, vezane laznim Virusom!!! Virolog Velo Markovski You Tube - Makedonija!!!

 6. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Maske su savrseno besmislene, jos i stetne po ljudsko zdravlje, ali cine djinovski PROFIT!!!

 7. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Mase se obmanjuju „MRTVIMA“, dok ne stigne Vakcina, koja nikome nije potrebna, jer svi imamo prirodno obrambeni Sistem protiv Virusa, ali Pharma Firme su gladne Profita, Milijardi!!!

 8. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Postoje Virolozi u Njemackoj, koji putem You Tubea skrecu paznju Gradjanima Drzave, od 82.000.000 ljudi, da nije u pitanju Pandemija, vec cista Obmana od strane korumpiranih Politicara, isto takvih Medicinara i Pharmalobby Mafije, ogromnih Firmi poput Pfizer, Bayera i drugih! Srbija uvozi nemacke Lazi, vezane Coronom, slican je slucaj u Sloveniji, Hrvatskoj i u Italiji, Austriji!!!

 9. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Covek Coveku je najveci Neprijatelj, a Corona je najbolji dokaz, sve samo zbog Profita!!!

 10. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Od Marta Meseca korumpirani Mediji trtljaju poput Papagaja jedno te isto, kao i Medicinari, „brinu“ se o nasem Zdravlju? Prodaja Maski je djinovski PROFIT u Milijardama, a tek prodaja Respiratira?!!! A tek prljava Propaganda o Broju „Mrtvih“?!!!

 11. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Corona nije Virus, vec je ljudsko Ludilo, kojim korumpirani Medijiji I Medicinari sugerisu Masama da su bolesni ili inficirani, a tu podlu Igru financira Bill Gates, u Politici svetske Depopulacije!

 12. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Corona se ne prenosi!!!

 13. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Maske nam nisu potrebne, jer zadrzavaju Bakterije, koje izlaze iz Usta, I ponovo se vracaju u usnu duplju, ali to mnogi ne znaju!

 14. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Sram vas bilo sve, zbog sirenja LAZI, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, na Balkanu!!!

 15. Paul Hainze

  Paul HainzeПре месец

  Lazete kao u Njemackoj, od Msrta Mjeseca!!! Svi Mediji u Evropi su korumpirani, nitko nije zarazen, niti je itko bolestan! Svake Godine imamo Coronu u Gripi, koji se ne prenosi!

 16. MARTIN KRPAN

  MARTIN KRPANПре 2 месеца

  Kokokokoko

 17. Војводић

  ВојводићПре 2 месеца

  Zna li se da li je u skorije vreme umro neko od neke druge bolesti sam te famozne korone ... Umire li se još uvek prirodnom smrću na ovoj planeti? Ova sa ovom brnjicom ko da je gaće skinula s dupeta izračuna sve ... Ta korona zna i koliko je sati , i kad se radi , kad se spava , kad ne sme u kafiće i noćne klubove a kad može da udje ... Ludilo ... U aprilu su strpali sve u kućni pritvor u vreme Vaskrsa , sad su na redu Slave ... Ovce treba saterati u tor ... "Itekako se može NAVICI da se živi sa ovim virusom..." Ko razume shvatiće, nagrađuju nam decu sa par slobodnih dana van skole zato što su "dobri i "navikli su da žive sa virusom noseći brnjice..." Samo napredno... Ova ni sama ne veruje u ovo što priča ...

 18. Vukica Erdeljan-Puškaš

  Vukica Erdeljan-PuškašПре 2 месеца

  USKORO NOVE MERE KO NE BUDE HODAO NA JEDNOJ NOZI BIĆE NAJSTROŽE KAŽNJEN. Sklanjajte ove bolesnike iza rešetaka

 19. Filip Car

  Filip CarПре 2 месеца

  treba da vas bude sramota..300 zarazenih nigde nikog 2000 druze puni gradovi skole kafci itd...stidi se Srbijo !!!!!

 20. Gre Grg

  Gre GrgПре 2 месеца

  Gospoda korona neskida se s tv

 21. Ljubica Micovic

  Ljubica MicovicПре 2 месеца

  Kad je bilo zarazenih 300 na dan uveli ste vanredno stanje zatvorili granice škole vrtiće itd haos panika sad na dan 2500 zaraženo sve radi normalno škole kafići restorani koga vi zajebavate ? Dosadili ste više,smešni ste !! Trla baba lan.

 22. Filip Car

  Filip CarПре 2 месеца

  UZASSS !!!!!!