Presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

Možda niste znali, ali sav sadržaj sa našeg RSclub kanala, prvo možete gledati na našoj online TV platformi, na adresi www.telegraf.tv/
Pratite nas na Instagramu - telegraf.rs
Lajkujte nas na Fejsbuku - telegraf.rs
Zapratite nas i na Tviteru - telegrafrs
Uklučite se u public chat na Viberu - chats.viber.com/telegraf.rs

Коментара

 1. Azra Dervisevic

  Azra DervisevicПре 15 дана

  Vulin dvorska luda Vučićeva ,klovn i lik zvani šprdačina je li dobro.Čemu će se narod smijati čuvajte ga

 2. Biene Maja

  Biene MajaПре 21 дан

  Da se stari srbi iz groba dignu i vide počeli bi da se smeju, jer vi lažima trujete narod. Svako pametan zna sta vakcina znaci koja nije vremenski testirana, a za to trebaju godine, a ne ruk zuk pa šta bude i to za neki virus koji nije opasan. Hvala bogu pa evo i internet služi ljudima da se upoznaju sa istinom i lažima koje političari kao vi trujete i zavaravate narod. Kad bi znali šta je sram nebi to vlastitom narodu radili.

 3. Draga Tatarin

  Draga TatarinПре 21 дан

  С НАМА,БОГ!ЛЕКАРИ,ХЕРОЈИ,КОЈИ СЕ ЗА СВЕ НАС,ЖРТУЈЕТЕ!!!ХВАЛА!!!

 4. Biene Maja

  Biene MajaПре 21 дан

  Još samo im trebaju Burke, Feredze već imaju 😠

 5. Biene Maja

  Biene MajaПре 21 дан

  Bilo bi dobro da se ponašate kao Šveđani. Ko hoće nek nosi masku, ko neće ne mora. Sve Demokratski i bez ikakvih zatvaranja bilo čega i tlačenja i uzurpacije naroda pod nekakvim izgovorom i zastrašivanjem. Kad vidim ove sa brnjicama oko usta imam osjećaj ko da se nalazimo u Saudijskoj 😡 Pokitičare treba pozatvarat i maknuti sa takvih odgovornih položaja koji su protiv naroda. Treba se okrenuti doktorima koji znaju šta je pandemia, a šta virus kojih ima svugde oko nas, a ne tamo nekim mafijašima koji zarađuju preko farmacije i truju narod medikamentima koji više štete nanose nego pomažu. Narod ne treba tim ciframa da veruje, jer ljudi koji su stari i oni koji su bolesni i tako moraju da odu pod okrilje božje, što bi se reklo. Virus ulazi u sve otvore na telu. Pa tako i u ocne i ušne kao i u pore na koži. Pametan čovek bi mogao da sastavi 2 i 2 pa da shvati sve ove globalne gluposti kojim se bavi EU.Pogledajte malo na youtube prof. dr. Nestorovića i druge pa da vidite sve te političarske laži kojim sa strahom pokušavaju da maniluliraju svetom. Po tom testu i Coca Cola ima Covid 19.